Monsterbedriften | MONSTERFILOSOFIEN
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

MONSTERFILOSOFIEN

Monstermetoden

«Vi har en genuin tro på at alle som ønsker å forandre livene sine
og bli gode samfunnsborgere får muligheter til å vise hva de kan.»

thomasdoull

Monsterbedriften ansetter folk som har utfordringer knyttet til å finne arbeid. Gjennom å gi tillit, støtte og klare rammer, får de en mulighet til å vise frem sine ressurser og det de kan bidra med. De som kommer til oss gjør arbeidet selv, men vi er med som støttespillere.

 


Gjennom dette lærer alle i bedriften at livet har flere sider,
og medarbeiderne lærer av hverandre.


 

Mange av de som kommer til Monsterbedriften har ikke hatt det beste utgangspunktet for å klare å skape seg gode liv. Den jobben de gjør med å snu livene sine og ta tak i problemene sine står det enorm respekt av! De må jobbe langt hardere enn andre og har flere utfordringer de må takle.

Alle av oss møter utfordringer i livet som former oss. Vi deler erfaringene med hverandre som vi alle får utbytte av. Jeg har lært mye av dette.

Thomas Doull

Kompetanse og utvikling

Samfunnet setter ofte likhetstegn mellom det å ha jobb og vår menneskelige verdi.

DSC_4650

Men, det viktigste er å ha et godt miljø der du opplever tilhørighet og støtte. Monsterbedriften er ikke svaret, men hos oss er monstermetoden kjernen. Den både blir og kan praktiseres andre steder. Det handler om å bygge en-til-en relasjoner, der man gjensidig er åpne for læring og utvikling. At noen ser deg, dine verdier, styrker og er med deg på veien.

 


Det at alle har noe å lære hverandre er for oss en viktig faktor i vårt menneskesyn,


 

Alle medarbeiderne våre er med-gründere i Monsterbedriften, og er gründere i eget liv. Vi setter stor pris på all støtte vi får fra vårt nettverk og våre støttespillere. Alt fra bistand og hjelp til et likerklikk på Facebook. Det gir oss kraft i arbeidet vi gjør.

Våre verdier

Våre verdier er Respekt, Omsorg, Struktur, Ansvar og Ærlighet.

Respekt for alle uavhengig av personlighet, rase, religion eller etnisk bakgrunn. Vi verdsetter forskjellighet og vil forsterke hver enkelts talent og styrker.

Omsorg for kolleger og andre mennesker som trenger det. Bidra aktivt til et positivt, ivaretagende og godt miljø.

Ansvar i forhold til seg selv, kolleger og Monsterbedriftens omdømme, resultater, verktøy og utstyr. Vi holder avtaler og har ordnet økonomi.

Struktur på eget liv og arbeid. Vi møter opp i god tid på jobben, er punktlig, nøyaktig og til å stole på.

Ærlighet, – alltid – uansett! Dersom problemer eller forsinkelser oppstår informerer vi egen leder umiddelbart.

HMS og språk

Monsterbedriften følger norske regler for sikkerhet på arbeidsplassen.

Vi har vårt eget internkontrollsystem og følger opp dette løpende. Alle våre ansatte har grønt kort.
Dette betyr at alle som utfører arbeid for oss er ansatt i Monsterbedriften. Monsterbedriftens medarbeidere snakker i hovedsak norsk.

Samarbeidspartnere

Monsterbedriften har et aktivt og støttende nettverk av samarbeidspartnere og støttespillere.
De bidrar alle til at vi kan fylle Monsterfilosofien med innhold.

FERD

FERD

Monsterbedriften AS ble kåret til Årets Sosiale Entreprenør i 2014 og er i dag en av virksomhetene i Ferd Sosiale Entreprenørers portefølje. Ferd Sosiale Entreprenører er en sosial investor som skal vise at investering i sosialt entreprenørskap er god verdiskaping.

TIBE Drammen

TIBE Drammen

TIBE Drammen har hjulpet oss med å sette opp nettsiden vår.